Antena 3 CNN Actualitate "Maşina cu pâine nu a putut intra în localitate. Vă rugăm să ne AJUTAŢI". Scrie-ne la adresa de e-mail [email protected] şi mesajul tău va ajunge la autorităţi

"Maşina cu pâine nu a putut intra în localitate. Vă rugăm să ne AJUTAŢI". Scrie-ne la adresa de e-mail [email protected] şi mesajul tău va ajunge la autorităţi

"Maşina cu pâine nu a putut intra în localitate. Vă rugăm să ne AJUTAŢI". Scrie-ne la adresa de e-mail ajutor@antena3.ro şi mesajul tău va ajunge la autorităţi
de S.T.    |    30 Ian 2014   •   14:20

Zeci de oameni care au rămas înzăpeziţi au sunat la Antena 3 să ceară ajutor. Localnicii din judeţele Buzău, Brăila, Tulcea şi Constanţa, cele mai puternic lovite de viscol, sunt în situaţii disperate.

Blocaţi în nămeţi de mai multe zile, oamenii au rămas fără alimente şi apă.

UPDATE 13.00: În satul Valter Mărăcineanu, din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, sunt oameni înzăpeziţi de şapte zile. Au început să rămână fără provizii şi nu au cum să ajungă la magazine.

Mihai Dornici, ruda unor sinistraţi din satul Valter Mărăcineanu, a spus că nu ştie nimic despre bunicii săi.

"Nu pot să ajung la ei. Nu ştiu dacă au reuşit să mai iasă din casă. Au 84 de ani...Maşina cu pâine nu a putut intra în localitate, nici cea cu lemne. Cu primarul nu am reuşit să vorbesc", a spus Mihai Dornici, joi, la Antena 3.


Dacă sunteţi dintr-o localitate înzăpezită sau aveţi rude sau prieteni aflaţi în situaţii dificile, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail [email protected].

Puteţi să lăsaţi un mesaj şi la telefonul 0212030118.

Informaţiile dumneavoastră vor fi trimise echipelor noastre din teren, care vor încerca să ajungă în localităţile blocate, dar şi autorităţilor, astfel ca echipele de salvare să ajungă în timp util.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close