Antena 3 CNN Actualitate "E o intimidare" | Mașina unui sindicalist din Poliție, spartă înaintea protestelor din Bucureşti

"E o intimidare" | Mașina unui sindicalist din Poliție, spartă înaintea protestelor din Bucureşti

Mașina unui sindicalist din Poliție a fost spartă în această dimineață, chiar înaintea protestului oamenilor legii din Bucureşti. Iulian Surugiu spune că este o acțiune de intimidare la adresa sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2023   •   16:46

Iulian Surugiu, președintele fondator al Sindicatului Național al Agenților de Poliţie (SNAP) şi-a găsit maşina personală spartă după ce a anunţat organizarea unui protest în Bucureşti. Bărbatul consideră acest incident un act de intimidare şi a depus o plângere la Poliţie. 

"Așa arată mașina mea în dimineața zilei de 21 septembrie, după ce am anunțat că vom face un protest în scurt timp. Bănuiesc că e un semn ca să-mi văd liniștit de treabă, eventual să pot să nu mai fac absolut nimic. E o intimidare, cred", a spus Iulian Surugiu, preşedinte SNAP. 

"Mașina a fost parcată aseară pe la jur de ora 19:00. Dimineață era mașina deschisă și totul aruncat pe jos.(...) Dacă ieri am avut ședință la partid și am hotărât că în scurt timp să facem un protest, mă gândesc că nu e chiar așa o coincidență, zic eu. Da, mă rog, acum Dumnezeu știe.

Nu poate să fie decât o intenție la persoana mea. Da, am depus plângere. Mă gândesc că pot să plec cu mașina de aici și în 200 de metri să mă oprească cineva că mi-a pus ceva, eu știu...  Şi să aveți știre că președintele Partidului Patrioților se droghează", a spus Iulian Surugiu, preşedinte SNAP. 

×
Subiecte în articol: Iulian Surugiu poliție lider sindical
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close