Antena 3 CNN Actualitate Maşină de Poliţie folosită de un bombardier pentru un clip pe TikTok: "O lună de zile, toată Poliţia patrulare pe jos!"

Maşină de Poliţie folosită de un bombardier pentru un clip pe TikTok: "O lună de zile, toată Poliţia patrulare pe jos!"

O maşină de Poliţie a fost folosită de un "bombardier" pentru un clip video pe TikTok, iar acum Poliţia Română face verificări pentru a se stabili cum a reuşit bărbatul să conducă autospeciala Poliţiei.

Maşină de Poliţie folosită de un bombardier pentru un clip pe TikTok: "O lună de zile, toată Poliţia patrulare pe jos!"
Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Ian 2022   •   11:36

Poliţia Română a fost umilită, din nou, de un tânăr care a reuşit, prin metode încă necunoscute, să se urce la volanul unei autospeciale, la care avea chiar şi cheile şi chiar a pornit-o, pentru a face un clip video pe TikTok.

Pe TikTok, bărbatul apare în mai multe clipuri video, pe propriul său cont, în care încearcă să facă anumite glume, numără bani sau face mişto de prietenii săi, astfel încât întruneşte toate elementele constitutive ale individului bombardier.

Potrivit unor surse, totul s-ar fi întâmplat la munte, însă o anchetă este în desfăşurare pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care bărbatul a ajuns să conducă o maşină a Poliţiei.

De asemenea, bărbatul ar fi din Ilfov, iar filmare ar fi fost făcută într-o spălătorie auto, la munte.

"Nu ştie nici Poliţia dacă maşina a fost împrumutată sau ce s-a întâmplat. Avem de a face cu un teribilist şi Poliţia trebuie să vadă dacă a avut acceptul poliţistului în cauză, ceea ce ar fi un lucru foarte grav, dar nu m-ar mira.

Ceea ce ar fi şi mai grav e că poliţistul nu poate să aibă grijă de autospecială şi poate să aibă în maşină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva.

Dacă eu aş fi ministru Bode, scurt şi cuprinzător, o lună de zile toată Poliţia Română patrulare pe jos, mai puţin intervenţiile la 112. Aşa nu se mai poate!", a explicat Iulian Surugiu, lider de sindicat al poliţiştilor.

"Urmare a apariției în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliție, aceasta neavând calitatea de polițist, vă comunicăm următoarele: 

În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliție aparține Poliției Stațiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022. 

Urmare a celor constatate, la nivelul instituției au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii și clarificării stării de fapt. 

La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecință", se arată într-o informare a IPJ Braşov.

×
Parteneri
El este Balaurul bondoc, dinozaurul românesc descoperit în Alba
x close