Antena 3 CNN Actualitate Maşina Poliţiei implicată într-un accident rutier a fost dusă la Poliţia Judeţeană Dâmboviţa

Maşina Poliţiei implicată într-un accident rutier a fost dusă la Poliţia Judeţeană Dâmboviţa

Maşina Poliţiei implicată într-un accident rutier a fost dusă la Poliţia Judeţeană Dâmboviţa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Feb 2013   •   16:50
Update 16:50 - Autoturismul care s-a răsturnat în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti în timpul percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe şi în care se aflau trei poliţişti şi un suspect a fost dus la sediul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, urmând să fie expertizat tehnic, pentru a se stabili cauza exactă a accidentului.
   
Autoturismul, o Dacia Logan, neinscripţionat, de culoare albă care aparţine Poliţiei Române, a fost avariat pe partea stângă, având parbrizul crăpat.
   
Maşina a fost adusă la sediul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa pentru a se stabili dacă accidentul a fost provocat de explozia unui pneu sau de neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.
   
Cele patru persoane care se aflau în autoturism, trei poliţişti şi un suspect, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, fiind în stare stabilă.
   
Cei trei poliţişti au solicitat medicilor să fie transferaţi la o unitate medicală din Capitală, unde îşi au domiciliul.



O maşină a Poliţiei, care participa la descinderile în cazul hoţilor de combustibil, a fost implicată într-un accident rutier.

Accidentul a avut loc la ora 08:30, în maşină erau patru poliţişti şi un suspect. Din primele informaţii, este vorba despre o explozie la un cauciuc. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Raluca Seucan, purtător de cuvânt al IGPR, a declarat, pentru Antena 3: "Au fost emise mandate de aducere şi au fost conduse mai multe persoane pentru audieri. A existat un incident, un autoturism s-a răsturnat, din cauza unei explozii la un cauciuc, dar nu au fost grav răniţi".

"Toate persoanelor implicate într-un eveniment rutier sunt investigate din punct de vedere medical. Tot ce ştiu este că nu sunt în stare gravă, toţi cei implicaţi primesc îngrijiri medicale. Nu am date referitoare la suspectul care era dus pentru audieri".

Daniel Niculae, director Ambulanţa Prahova, a declarat, pentru Antena 3, că a fost mobilizată o ambulanţă cu medic şi trei ambulanţe cu asistenţi: "Nu au fost grav răniţi, au suferit contuzii, au fost scoşi din maşină şi transportaţi la un spital din Ploieşti. Suspectul din maşină a fost şi el transportat pentru îngrijiri medicale".

Percheziţiile au loc la 233 de adrese din Bucureşti şi judeţele Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanţa, Giurgiu şi Ialomiţa, fiind verificate şi şase societăţi comerciale, se arată într-un comuniat de presă al Poliţiei Române.
   
Poliţiştii vor pune în aplicare 241 de mandate de aducere.
   
La acţiune participă peste 1.000 de poliţişti din cadrul IGPR, Poliţia Capitalei şi IPJ Argeş, Ialomiţa, Giurgiu, Ilfov, Constanţa, Buzău şi Dâmboviţa, care folosesc peste 600 de autospeciale.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close