Antena 3 CNN Actualitate Mașină făcută scrum, după ce șoferul a făcut drifturi pe zăpadă, în parcarea Sălii Polivalente din Piatra Neamț

Mașină făcută scrum, după ce șoferul a făcut drifturi pe zăpadă, în parcarea Sălii Polivalente din Piatra Neamț

Imagini spectaculoase de la Piaţa Neamţ unde o maşină a luat foc după ce şoferul a făcut drifturi în parcarea Sălii Polivalente din oraş. Flăcările au izbucnit de la motor, după ce şoferul a forţat maşina la drifturi pe zăpadă. Soferul a sunat la 112, iar pompierii au venit de urgenţă. Din păcate, maşina a ars aproape în totalitate.

Mașină făcută scrum, după ce șoferul a făcut drifturi pe zăpadă, în parcarea Sălii Polivalente din Piatra Neamț
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    28 Dec 2021   •   09:51

Șoferul a vrut să profite de zăpadă depusă în parcarea sălii polivalente și să facă drifturi cu mașinâa, doar că din cauza suprasolicitării motorului mașina a luat foc. Până la sosirea pompierilor, amatorul de distracție a încercat să stingă flăcările cu zăpadă dar fără succes.

Din fericire distracția s-a terminat doar cu avarierea autoturismului, șoferul reușind să iasă la timp din mașină în flăcări.

Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 23:43, pompierii pietreni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism ce se află în parcarea Sălii Polivalente din municipiul Piatră-Neamț.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă în zona compartimentului motor.

Au ars elemente de la compartimentul motor și s-au deteriorat bordul, parbrizul și plafonul autoturismului.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza efectului termic.

Nu au fost victime.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close