Antena 3 CNN Actualitate Mașină strivită între două TIR-uri, pe Autostrada A1, la Ciorogârla. Au murit cinci oameni

Mașină strivită între două TIR-uri, pe Autostrada A1, la Ciorogârla. Au murit cinci oameni

O mașină a fost complet strivită, între două TIR-uri, în accidentul grav de pe Autostrada A1, la Ciorogârla. Inițial, salvatorii nu au putut nici măcar să identifice câte persoane se aflau în autoturism.

Mașină strivită între două TIR-uri, pe Autostrada A1, la Ciorogârla. Au murit cinci oameni
Sursa foto: Facebook/ Info Trafic A1 Bucuresti Pitesti
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2023   •   11:12

Update 13:15 În dubița strivită se afla o echipă de muncitori care mergeau către București. Cei cinci au murit pe loc.

Update 13:00 "În cauza privind accidentul rutier produs pe Autostrada A 1-km 17, în zona localității Ciorogârla, revenim cu următoarele precizări:

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact a rezultat decesul a  5 persoane dintr-un autoturism si ranirea altor 2 persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui  autoturism.

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii celor 2 tiruri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București - Ramnicu Vâlcea efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.", au transmis polițiștii.

Update 12:00 Salvatorii ISU au confirmat cinci decese până în acest moment. Datele nu sunt finale, întrucât mașina a fost distrusă complet și este, în continuare, extrem de dificilă identificarea numărului de victime. Autoturismul strivit avea 8+1 locuri.

Inițial salvatorii raportasera patru decese.

"La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 8:14, polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A1 km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Pitești- București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 tiruri și 2 autoturisme, soldat cu rănirea mai multor persoane.", au transmis polițiștii, înainte ca salvatorii să ajungă la persoanele strivite.

Două persoane au fost scose din al doilea autoturism împlicat în accident și dintr-un TIR, de echipajele de descarcerare. O victimă a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar a doua a primit îngrijiri medicale la fața locului și urmează să ajungă la o unitate medicală cu o ambulanță. Unul dintre șoferii de TIR nu are probleme medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1, echipaje medicale SMURD si pompierii militari, pentru efectuarea activităților din competență.

Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal, a precizat Infotrafic.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close