Antena 3 CNN Actualitate O mașină Tesla de 250.000 de lei, căutată de autoritățile din Norvegia, a fost găsita în Suceava

O mașină Tesla de 250.000 de lei, căutată de autoritățile din Norvegia, a fost găsita în Suceava

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, sprijiniți de agenți din cadrul ITPF Iași, au descoperit și confiscat o mașină marca Tesla, în valoare de 52.000 de euro, căutată de autoritățile din Norvegia. Mașina a fost găsită în județul Suceava.

O mașină Tesla de 250.000 de lei, căutată de autoritățile din Norvegia, a fost găsita în Suceava
Sursa foto: Politia de Frontiera
de Mia Lungu    |    13 Noi 2020   •   16:30

"Ieri, 12 noiembrie a.c., polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava – I.T.P.F. Sighetu Marmației, cu sprijinul colegilor de la  I.T.P.F. Iași, au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate", se precizează într-un comunicat publicat de Poliția de Frontieră Română.

Joi, în jurul orei 21.00, la un imobil de pe raza localității Marginea, județul Suceava, a fost identificat un autoturism marca Tesla înmatriculat în Norvegia.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date și au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

×
Subiecte în articol: tesla
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close