Antena 3 CNN Actualitate O mașină s-a transformată într-un bloc de gheață din cauza unei conducte sparte. Surpriză neplăcută pentru un șofer din Sibiu

O mașină s-a transformată într-un bloc de gheață din cauza unei conducte sparte. Surpriză neplăcută pentru un șofer din Sibiu

Un șofer din Sibiu și-a găsit mașina acoperită de un strat gros de gheață, după ce peste noapte o conductă de pe stradă s-a spart, iar apa a țâșnit pe autovehicul.

O mașină s-a transformată într-un bloc de gheață din cauza unei conducte sparte. Surpriză neplăcută pentru un șofer din Sibiu
Sursa foto: Turnul Sfatului
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2022   •   19:29

Locatarii spun că în zonă apar frecvent probleme legate de conducta de apă. Proprietarul a sunat la compania de apă pentru a semnala problema.

„Proprietarul autovehiculului afectat de această defecțiune a fost ajutat de către angajații Apă Canal Sibiu să-și «dezghețe»mașina, prin transportarea și gararea temporară într-un garaj încălzit. Practic, nu au existat daune, ci doar un disconfort temporar cauzat de acest incident și le mulțumim pentru înțelegere”, a declarat Vasile Maier, directorul Apă Canal, pentru Turnul Sfatului.

Conducerea societății spune că au început demersurile pentru înlocuirea conductei de mai mult timp.Până atunci, avariile sunt remediate cu dopuri din lemn bătute acolo unde apar găuri.

„Conducta respectivă se va înlocui cu una subterană, lucrarea fiind deja licitată, s-a și încheiat licitația, dar în momentul de față procedura se află în contestații, după cum se întâmplă adesea. Eu cred că vom depăși repede acest impas și la primăvară deja se va putea lucra în teren la înlocuirea ei”, a mai explicat Vasile Maier, directorul general al Apă Canal Sibiu SA.

 

×
Subiecte în articol: masina Sibiu gheata
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close