Antena 3 CNN Actualitate Mii de maşini sunt blocate pe autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de asfaltare unde nu lucrează nimeni

Mii de maşini sunt blocate pe autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de asfaltare unde nu lucrează nimeni

Mii de maşini sunt blocate, la această oră, pe autostrada Soarelui, în trei locuri diferite, între kilometrii 20 şi 70, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, din cauza lucrărilor de asfaltare.

Mii de maşini sunt blocate pe autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de asfaltare unde nu lucrează nimeni
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    11 Apr 2021   •   19:52

Fiind duminică, lucrările de asfaltare au fost suspendate astăzi, astfel că niciun muncitor nu lucrează efectiv pentru finalizarea lucrărilor ce durează de câteva luni şi care contează pentru infrastructura rutieră naţională, autostrada A2 fiind una dintre cele mai importante din ţară.

În această după-amiază, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitalăvalorile de trafic sunt intense, în special în zona tronsoanelor kilometrice unde se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, formându-se coloane în mișcare de aproximativ 2 kilometri.

"Reamintim că până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile.

De asemenea, este închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close