Antena 3 CNN Actualitate Mașinile de lux ale fraților Tate, ridicate de autoritățile române

Mașinile de lux ale fraților Tate, ridicate de autoritățile române

Sunt ridicate mașinile de lux ale fraților milionari Tate. Primii trei bolizi au fost confiscați de ieri, la două săptămâni distanță de la percheziții.

Mașinile de lux ale fraților Tate, ridicate de autoritățile române
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Elena Predoiu    |    14 Ian 2023   •   11:59

Bijuteriile pe patru roți ale fraților Tate vor fi duse deocamdată într-un depozit. Dacă cei doi britanici controversați, arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol, vor fi condamnați, atunci mașinile de lux vor fi scoase la licitație.

Până acum, au fost ridicate patru mașini și mai sunt încă șapte din cele 11 rămase ieri au fost ridicate.

Între timp, procurorii au făcut noi percheziții și au luat telefoanele și tabletele apropiaților fraților Tate, printre ei se numără și patronul de video-chat Vlad Obu, dar și șeful lor de securitate. De la Vlad Obu au luat două telefoane și o tabletă.

Percheziționate vor fi și dispozitivele electronice ridicate de la frații Tate, dar pentru asta, procedura spune că ele trebuie desigilate în prezența lor și asta înseamnă că trebuie scoși din arest și duși la DIICOT.

În acest moment, Andrew și Tristan Tate se află la Arestul Central. Ei au ajuns la jumătatea celor 30 de zile de arest preventiv, iar săptămâna următoare ar trebui să apară și motivarea Curții de Apel București cu privire la decizia de prelungire a măsurii arestării preventive.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update 14.00

De mai bine de patru ore reprezentanții Agenției Naționale de administrare a bunurilor se află la vila din Pipera a fraților Tate. Până în acest moment, aceștia au reușit să confiște nouă mașini de lux ale fraților Tate.

×
Subiecte în articol: frații Tate
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close