Antena 3 CNN Actualitate Mașini de lux scoase la licitație. Preţul pentru un Porsche Panamera sau un Q7

Mașini de lux scoase la licitație. Preţul pentru un Porsche Panamera sau un Q7

Mașini de lux confiscate de la persoane condamnate au fost scoase la licitație.

Mașini de lux scoase la licitație. Preţul pentru un Porsche Panamera sau un Q7
Sursa foto: anabi.just.ro
de S.T.    |    15 Iun 2020   •   13:03

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a lansat platforma online pentru derularea licitațiilor publice prin mijloace electronice, a anunţat, luni, Ministerul Justiţiei.

În prezent, ANABI are în administrare/evidență bunuri indisponibilizate în procese penale în valoare cumulată de aproximativ 203.348.420 euro.

„Continuăm drumul început acum 10 ani când am înființat biroul care a stat la baza constituirii ANABI. Digitalizarea va aduce mai multă eficiență în acțiunile instituției. Sunt mulțumit de activitatea conducerii acesteia. Sunt convins că va veni curând și ziua în care ANABI, prin cooperare cu partenerii instituționali interni și externi, va ”peria” în detaliu jurisdicțiile ”off shore” din toată lumea pentru a identifica activele financiare, mobiliare și imobiliare obținute prin infracțiuni și va contribui la recuperarea lor de către Ministerul de Finanțe. În joc va intra în curand și EPPO, Parchetul European.

Facem eforturi, alături de Ministerul Public și Ministerul de Interne, pentru ca acțiunea instituțiilor de aplicare a legii să redevină eficientă”, a declarat Cătălin Predoiu, ministrul Justiției. 

Mașini de lux scoase la licitație. Preţul pentru un Porsche Panamera sau un Q7

Printre bunurile scoase deja la licitație se numără două mașini Audi Q7, un Porsche Panamera, dar și alte bunuri confiscate.

Prețul de la care pleacă licitația pentru un Porche Panamera din 2012 este de aproape 90.000 de lei.

Cei care vor să participe la licitație trebuie să depună o garanție de 9.000 de lei. Un Audi Q7 din 2008 este scos la licitație la un preț care pleacă de la 21.500 de lei.

Platforma poate fi accesată la adresa de internet: https://anabi.just.ro/licitatiionline.

×
Subiecte în articol: Porsche Panamera audi licitatie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close