Antena 3 CNN Actualitate Maşini de ultimă generaţie pentru Poliţia Animalelor. Cum arată şi cât costă monstrul 4x4 pus de Vela pe Facebook

Maşini de ultimă generaţie pentru Poliţia Animalelor. Cum arată şi cât costă monstrul 4x4 pus de Vela pe Facebook

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anunţat pe Facebook cum vor arăta autoturismele de intervenţie care vor intra în dotarea Direcţiei pentru Protecţia Animalelor, organism apărut printr-o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului, în luna octombrie a acestui an.

Maşini de ultimă generaţie pentru Poliţia Animalelor. Cum arată şi cât costă monstrul 4x4 pus de Vela pe Facebook
de Claudia Popovici    |    14 Dec 2020   •   22:30

Poliţia Animalelor există de zeci de ani în ţările civilizate şi a prins contur şi în România după ani întregi de abuzuri asupra animalelor, nepedepsite de nimeni.

În urma a zeci de petiţii, reclamaţii şi proiecte de lege, pe 15 octombrie ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat înfiinţarea Poliţiei Animalelor, mai exact a Direcţiei pentru Protecţia Animalelor.

Noul organism va avea 488 de angajaţi plus 88 de medici veterinari şi va avea structuri în toate judeţele.

"Vom aplica legea în acest domeniu în care România a fost extrem de deficitară. În următoarele 60 de zile - este termenul de implementare, de angajare, de organizare a concursurilor -  ea vă fi operaţională. Am prevăzut în proiectul de investiţii şi autoutilitare pentru Poliţia Animalelor, astfel încât să dotăm această structură la cel mai înalt nivel, pentru a interveni în timp operativ acolo unde este nevoie pentru a salva un suflet nevinovat”, spunea Marcel Vela pe 15 octombrie. 

Cum arată şi cât costă monstrul 4x4 pus de Vela pe Facebook

Acum, la finalul celor 60 de zile anunţate iniţial, ministrul de Interne vine cu un nou anunţ în care arată cum vor arăta maşinile de teren care vor intra în dotarea Poliţiei Animalelor.

"Pâna la sfârșitul anului, vor intra în dotarea MAI astfel de autoutilitare pentru misiunile Poliției pentru Protecția Animalelor.

Așteptăm propuneri și idei pentru colantarea și personalizarea lor.

Cum v-ar plăcea să arate logo-ul Poliției Animalelor?", scrie Marcel Vela pe Facebook într-o postare în care apare şi un autoturism 4x4 FORD RANGER RAPTOR.

Preţul unui asemenea model ajunge la aproape 50.000 dolari americani. Probabil, varianta MAI va fi mai scumpă, pentru că vorbim de o autoutilitară care va fi dotată cu echipament special.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close