Maşini distruse de copaci, trafic blocat. Bucureştiul după furtună, în imagini (FOTO)

03 Iun 2009   •   12:02
Maşini distruse de copaci, trafic blocat. Bucureştiul după furtună, în imagini (FOTO) masina
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // 15 minute. Atât a durat ca întreg Bucureştiul să fie complet ?paralizat? din cauza furtunii. Linii telefonice întrerupte, străzi inundate, trafic blocat, copaci cazuţi. Acestea sunt câteva dintre problemele cu care s-au confruntat bucureştenii marţi seară, în urma puternicei furtuni.

Furtuna a dat peste cap nu numai traficul rutier, ci şi pe cel aerian. Din cauza vântului puternic, trei avioane nu au putut fi aduse la sol, iar şapte curse aeriene nu au putut decola la timp de pe Aeroportul Henri Coandă.

Ploile abundente şi vijelia au afectat şi reţeaua de curent electric

Din cauza furtunii, o femeie s-a aflat la un pas de moarte. Aceasta a fost rănită, după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla.


Cititorii Antena3.ro şi videonews.ro au trimis pe adresa redacţiei mai multe fotografii realizate după furtuna de marţi seară.Bucureştiul nu a fost singurul oraş afectat de furtună. Fotografiile următoare au fost realizate în Ploieşti.


Dacă aţi surprins imagini din timpul furtunii le puteţi urca pe site-ul videonews.ro, sau le puteţi trimite la una din adresele de mail [email protected], respectiv [email protected]


Antena3.ro

Parteneri
x close