x close

Polițiștii vor primi noi mașini de la Dacia. Duster, Logan și Dokker, în dotarea Poliției Române

03 Iun 2020   •   22:42
Polițiștii vor primi noi mașini de la Dacia. Duster, Logan și Dokker, în dotarea Poliției Române Facebook

Polițiștii români vor primi, în scurt timp, noi mașini pentru patrulare și misiuni de la Dacia. Modelele Duster, Logan și Dokker vor intra în dotarea Poliției Române, după un contract între Ministerul de Interne și Groupe Renault România.

"Mai multe autovehicule model Dacia Duster, Logan și Dokker vor intra în dotarea Poliției Române. După vizita guvernamentală de săptămâna trecută de la Centrul Tehnic Titu din cadrul Groupe Renault România, ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, s-a întâlnit astăzi cu o delegație condusă de Christophe Dridi, Directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare și a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliției Române.

'Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți.

Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre', a declarat ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul acestei întâlniri.

Astfel, autospecialele sunt pregătite pentru a răspunde cerințelor operative ale Poliției Române.

Toate autovehiculele care vor fi achiziționate sunt dotate cu sisteme acustice și vizuale, dar și alte dispozitive specifice muncii de poliție. Vineri vor fi semnate acordurile de achiziție și furnizare", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Parteneri
Parteneri
sati