Antena 3 CNN Actualitate Măsură neașteptată. Ce s-a întâmplat cu termoscanarea în unele hipermaket-uri, după toate scandalurile

Măsură neașteptată. Ce s-a întâmplat cu termoscanarea în unele hipermaket-uri, după toate scandalurile

În contextul în care scandalurile privind termoscanarea nu contenesc să apară, însă pentru a respecta și măsurile impuse de Guvern, multe hipermarketuri au făcut o mutare neaşteptată la intrarea în magazine, găsind o soluție de compromis.

Măsură neașteptată. Ce s-a întâmplat cu termoscanarea în unele hipermaket-uri, după toate scandalurile
Sursa foto: Hepta
18 Iun 2020   •   13:15

Persoanele care au intrat, zilele acestea, în unele din hipermarket-urile din București, au avut parte de o surpriză. Acestora nu li s-a mai luat temperatura la cap, ci la mână. 

Astfel, la intrarea în magazine, persoanele nu mai sunt nevoite să aplece capul pentru a le fi luată temperatura, ci trebuie doar să întindă puțin mâna pentru a intra în raza de acțiune a celui responsabil cu termoscanarea de la intrarea din magazin. 

De la intrarea în vigoare a acestei măsuri, o mulțime de clienți nemulțumiți s-au plâns de faptul că nu este o măsură corectă și s-a ajuns la adevărate scandaluri pe această temă. 

Tocmai de aceea, unii comercianți au renunțat chiar la această măsură, alții însă s-au văzut nevoiți să caute o soluție de compromis, și astfel s-a ajuns la măsurarea temperaturii la nivelul mâinii, scrie DCNews

×
Subiecte în articol: termoscanare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close