Antena 3 CNN Actualitate Măsuri speciale la Sinaia pentru nunta anului

Măsuri speciale la Sinaia pentru nunta anului

Măsuri speciale la Sinaia pentru nunta anului
09 Sep 2018   •   13:37

Noutăți despre măsurile speciale care se iau la Sinaia pentru nunta anului. De Cazinoul de la Sinaia, locul unde se va face petrecerea de nuntă pentru nepotul regelui, fostul Principe Nicolae, se leagă multe legende și blesteme. A doua zi după inaugurare s-au sinucis doi frați milionari, este locul în care și-au pierdut averile bogații vremii, iar alții s-au îmbogățit peste noapte.

„Sinaia e un oraș special în care se întâmplă multe evenimente. Probabil va fi închisă criculația între Biserica Sfântul Ilie și Cazinonul din Sinaia, pe o lungime de doi kilometri. Nunta se va ține la Cazino, în sala oglinzilor, o sală celebră. E un loc de cultură. Am primit și eu invitație și voi merge cu mare plăcere” primarul din Sinaia, domnul Vlad Oprea.

„Din câte știu, nu sunt foarte mulți politicieni invitați. E prima nuntă care se desfășoară Sinaia după 70 de ani de zile. Ultima dată s-a căsătorit Principesa Ileana, fiica regelui Ferdinand. Pe invitația primită nu e trecută Majestatea Sa, Margareta. Deocamdată nu se cunosc numele nașilor”. 

×
Subiecte în articol: masuri Sinaia nunta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close