Antena 3 CNN Actualitate Coronavirus pune în pericol votul de învestire a Guvernului Cîțu. Parlamentul, întrunit doar cu aviz de la DSP

Coronavirus pune în pericol votul de învestire a Guvernului Cîțu. Parlamentul, întrunit doar cu aviz de la DSP

Măsurile speciale instituite în România în vederea combaterii răspândirii coronavirusului ar putea duce la amânarea votului pentru învstirea Guvernului Cîțu, stabilit pentru data de 12 martie. 

Coronavirus pune în pericol votul de învestire a Guvernului Cîțu. Parlamentul, întrunit doar cu aviz de la DSP
11 Mar 2020   •   13:05

Toate activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive şi de divertisment în spaţii închise cu participarea a peste 100 de persoane, sunt restricționate până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Ca urmare, măsura afectează inclusiv activitatea Legislativului. Astfel, parlamentarii se pot reuni în şedinţe doar cu avizul Direcţiei de Sănătate Publică, ceea ce înseamnă că votul pentru învestirea Guvernului Cîțu ar putea avea fi amânat. 

Joi, 12 martie, este programată şedinţa plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru votul de învestirea a Guvernului Cîţu.
 

×
Subiecte în articol: legislativ
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close