Antena 3 Actualitate Măsurile luate de autorități pentru minivacanța de 1 Mai. Ce spune ministrul de Interne, Carmen Dan

Măsurile luate de autorități pentru minivacanța de 1 Mai. Ce spune ministrul de Interne, Carmen Dan

25 Apr 2018   •   18:20
Măsurile luate de autorități pentru minivacanța de 1 Mai. Ce spune ministrul de Interne, Carmen Dan

Miniștrii au primit ordin să meargă la finalul acestei săptămâni pe litoral pentru a se asigura că pregătirile decurg cum trebuie, iar românii pot să-și petreacă liniștiți vacanța de 1 Mai. 

„Nu am primit un ordin, intră în responsabilitatea mea, ca ministru de Interne, să mă asigur că toate pregătirile pentru această minivacanță de 1 mai se vor desfășura așa cum trebuie. Bineînțeles, mulți români și străini vor pleca pe litoral pentru a petrece aceste zile libere în liniște. MAI a realizat, ca de fiecare dată, un plan de măsuri pentru asigurarea oridinii publice, pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea intervențiilor rapide în situații de urgență”, a spus ministrul de Interne, Carmen Dan. 

„Traficul rutier va fi monitorizat. Vor fi echipaje dotate cu radar pentru că ne dorim ca turiștii să ajungă în siguranță. Colegii mei de la Poliție și de la Jandarmierie vor acorda o atenție sporită plajelor, a zonelor intens populate și a locurilor unde sunt organizate evenimente cu public numeros”, a adăugat Carmen Dan. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close