Antena 3 CNN Actualitate Materiale pirotehnice, găsite ascunse în interiorul stadionului înaintea meciului FCSB-Rapid

Materiale pirotehnice, găsite ascunse în interiorul stadionului înaintea meciului FCSB-Rapid

Jandarmeria Capitalei a anunţat că, în această seară, înainte de începerea meciului de fotbal între FCSB şi Rapid au fost găsite ascunse în interiorul stadionului materiale pirotehnice.

Materiale pirotehnice, găsite ascunse în interiorul stadionului înaintea meciului FCSB-Rapid
Sursa foto: Jandarmeria Bucureşti
de Claudia Popovici    |    06 Noi 2022   •   19:55

FCSB joacă acasă cu Rapid, în această seară, de la ora 21,00, în etapa 17 din Liga 1, fiind așteptată o asistenţă record a spectatorilor.

În urma verificărilor, Jandarmeria Capitalei a descoperit în incinta arenei sportive materiale pirotehnice ascunse.

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: premergător realizării dispozitivului, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării şi întocmirii actelor necesare începerii cercetării", a transmis Jandarmeria, citat de Agerpres. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Forţele de ordine atrag atenţia spectatorilor că aceste acţiuni constituie fapte de natură penală şi sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare. Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria Capitalei evidențiază că, pentru acest meci de fotbal, au fost dispuse măsuri speciale de control asupra tuturor persoanelor şi autovehiculelor care vor intra în incinta arenei sportive.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close