Antena 3 CNN Actualitate Maternitatea Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, inundată din cauza ploilor torenţiale. Tavanul risca oricând să se prăbuşească peste nou-născuţi

Maternitatea Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, inundată din cauza ploilor torenţiale. Tavanul risca oricând să se prăbuşească peste nou-născuţi

de S.T.    |    02 Iul 2013   •   17:14

Un întreg etaj din Maternitatea Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ a fost inundat din cauza ploilor din ultima perioadă.

În zona respectivă se află saloanele proaspetelor mămici şi ale nou-născuţilor, aşa că medicii s-au văzut nevoiţi să evacueze pavilionul şi să înghesuie toţi pacienţii în alte saloane, pentru că tavanul risca oricând să se prăbuşească peste ei.

Conducerea Spitalului încearcă să paseze răspunderea.

"Din fericire, este un caz izolat, pentru că din toată suprafaţa de terase pe care o avem, 2000 de metri pătraţi, numai aici s-a întâmplat",  a spus directorul tehnic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ Ioan Neacşu.

Problema nu se opreşte aici: sub maternitatea inundată, stă închis un spaţiu reabilitat şi dotat cu aparatură ultramodernă.

Lucrările sunt terminate de aproape o lună, însă secţia nu poate fi mutată până când nu e terminată documentaţia.

×
Subiecte în articol: tavan ploi
Parteneri
Bani de la stat pentru panouri fotovoltaice
x close