Antena 3 CNN Actualitate Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic: „V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa”

Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic: „V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa”

Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic: „V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa”
Sursa foto: Foto: Matty Mode/ Facebook
06 Feb 2019   •   08:20

Matteo Politi, bărbatul cu opt clase acuzat că a profesat medicina cu acte false reacţionează. Politi spune că a plătit bani grei pentru a obţine toate avizele de care avea nevoie. 

În exclusivitate pentru emisiunea Extra Night Show, acesta a declarat că un avocat din România s-a ocupat de toate actele. 

Citiți și Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic, a încercat să fugă din România. A fost prins de polițiști la frontieră

Între timp, autorităţile au deschis mai multe anchete pentru a afla cum un medic fals ar fi făcut zeci de operaţii estetice în mai multe clinici private din Bucureşti. 

Mateo Politi spune că are documentele care dovedesc că este medic şi că toate acuzaţiile sunt false.

Citiți și Au apărut noi detalii șocante despre escrocul italian care a operat în mai multe spitale din România. Bărbatul făcea sprâncene din păr pubian. Niciunul dintre numele lui nu era real

„V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa. Când am venit în România, cum nu ştiu cum funcţionează sistemul la dumneavoastră în ţară, am folosit, aşa cum foloseşte toată lumea, un avocat, căruia i-am dat toate documentele necesare”, a spus Politi.  

„Din momentul în care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic”, a adăugat el. 

Citiți și Matteo Politi s-a prezentat cu o carte de vizită impresionantă. Escrocul italian era apreciat de mai multe vedete din România

×
Subiecte în articol: matteo politi medic bărbatul
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close