Antena 3 CNN Actualitate Matteo Politi, falsul chirurg italian, s-a făcut cântăreț. Și-a lansat prima piesă din carieră

Matteo Politi, falsul chirurg italian, s-a făcut cântăreț. Și-a lansat prima piesă din carieră

Matteo Politi, falsul chirurg italian care a fost prins și anchetat în urmă cu câteva luni pentru că profesa fără drept, a decis să înceapă o nouă carieră. Acesta a fost DJ, medic, ospătar de lux, iar în prezent lucrează ca șofer și s-a lansat în muzică

Matteo Politi, falsul chirurg italian, s-a făcut cântăreț. Și-a lansat prima piesă din carieră
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
04 Ian 2020   •   13:37

Italianul Matteo Politi s-a apucat de cântat. Acesta și-a lansat prima piesă care se numește „Follow the sun”. Falsul medic italian Matteo Politi, pus în libertate sub control judiciar, are interdicție să iasă din București și Ilfov.

A fost dificil cu munca, fiind un caz mediatizat, multe firme nu au vrut să mă angajeze. Acum am găsit un loc de muncă unde pot să câștig bani pentru viața mea”, a declarat Matteo Politi într-un interviu pentru Antena 3.

De asemenea, în prezent acesta lucrează ca șofer pentru o firmă de lux care se ocupă cu transportul din aeroport în oraș, și invers.

„Sunt ca un cameleon, mă adaptez situației, pot să fiu un șofer, pot să fiu un bucătar bun. Am fost ospătar în hotel de lux”, a mai mărturisit acesta.

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

După dezvăluirile din presă, DSPMB a anunţat că a demarat o anchetă internă şi a sesizat Comisia de disciplină pentru analizarea modului în care un funcţionar public din cadrul Biroului de Informatică şi Biostatistică Medicală i-a atribuit italianului codul de parafă. 

Matteo Politi, falsul chirurg italian, s-a făcut cântăreț. Și-a lansat prima piesă din carieră

×
Subiecte în articol: matteo politi
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close