Antena 3 CNN Actualitate Declaraţia cutremurătoare a mătuşii poliţistului decedat: Nepotul meu trebuia să ajungă acasă, nu la cimitir!

Declaraţia cutremurătoare a mătuşii poliţistului decedat: Nepotul meu trebuia să ajungă acasă, nu la cimitir!

Declaraţia cutremurătoare a mătuşii poliţistului decedat: Nepotul meu trebuia să ajungă acasă, nu la cimitir!
25 Oct 2015   •   15:37

Antena 3 a obţinut, în exclusivitate, mărturia mătuşii lui Bogdan Gigină, poliţistul care a decedat în urma accidentului din Capitală. 

 
"Eu rog personal să se studieze şi motocicleta. Indiferent, repet, indiferent de unde ar veni problema, problemele, rog să se cerceteze pas cu pas, să nu se piardă nimic. Oricine să fie tras la răspundere, conform legii. 
 
"Nepotul meu Bogdan Cosmin trebuia să ajungă acasă, când termina ziua de serviciu. Nu la cimitir. Trebuia să aibă ... cine trebuie să aibă conştiinţa încărcată să o aibă! Nu ştiu, firma de gaze, oricine. Din câte ştim noi, acele cratere trebuie astupate. Alea nu sunt gropi. Ce a fost acolo nu au fost gropi, ci nişte cratere. Să se gândească toată lumea care are copii, să se gândească la o tragedie de genul acesta. Să se gândească cum ar putea să suporte, domnule! Nu ne încălzeşte o hârtie şi o medalie. Nu ne încălzeşte cu absolut nimic. Rog autorităţile competente să facă lumină în acest tragic caz. Să se acţioneze cu promptitudine şi cu profesionalism. Să se ia toate măsurile necesare ca să nu se mai repete şi la altcineva aşa ceva", a declarat mătuşa poliţistului decedat. 
 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close