Antena 3 CNN Actualitate Mătușa tânărului mort în accidentul produs de Mario Iogulescu, mărturisire-șoc: "Mi-au spus că băiatul este bine, cooperează..."

Mătușa tânărului mort în accidentul produs de Mario Iogulescu, mărturisire-șoc: "Mi-au spus că băiatul este bine, cooperează..."

Mătușa tânărului mort în accidentul produs de Mario Iogulescu, mărturisire-șoc: "Mi-au spus că băiatul este bine, cooperează..."
09 Sep 2019   •   19:52

Accidentul devastator produs de Mario Iorgulescu a şocat întreaga Românie.

Citește și: Exclusiv! Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

La fel de șocante sunt și mărturiile membrilor familiei tânărului mort în tragicul accident de pe Șoseaua Chitilei.

Mătușa lui Dany Vicol a povestit la Acces Direct că la început un cadru medical aflat la locul accidentului i-a confundat nepotul cu cel care a produs accidentul.

"Am fost la locul accidentului, devastator. Totul era de neimaginat, mașini arse, polițiști mulți. Nu ne-au dat foarte multe informații, ne-au spus că îl dus la Elias, dar nu știam pe care dintre ei.

Mi-au spus că băiatul este bine, cooperează, eu știam că e mort, dar și-a dat seama asistenta că e vorba despre o confuzie. Ne-am întors pe Șoseaua Chitilei, era încă acolo cadavrul.

Ore cumplite de chin și jale. Ne-am dus la sora noastră că i-a murit singurul copilul. Cum să te duci la propria soră și să îi spui că i-a murit singurul copil? Nu este uman, nu au cum să reziști. Viața noastră nu va mai fi niciodată la fel.", a spus mătușa tânărului. 

"Copilul meu era un copil bun, lumina ochilor mei, nu bea.", a declarat și mama tânărului care a murit în accidentul rutier, pentru Acces Direct, potrivit SpyNews.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close