Antena 3 CNN Actualitate Mazăre a mers cu iepuraşul de Paşte la mai multe grădiniţe din Constanţa. Vezi cum l-au primit picii

Mazăre a mers cu iepuraşul de Paşte la mai multe grădiniţe din Constanţa. Vezi cum l-au primit picii

Mazăre a mers cu iepuraşul de Paşte la mai multe grădiniţe din Constanţa. Vezi cum l-au primit picii
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Apr 2012   •   18:51

Radu Mazăre se pricepe mai nou şi la copii nu doar la modă şi  politică. După ce s-a jucat cu cei mici, Mazăre a făcut schimb de roluri cu un clown la o grădiniţă. Nonconformist din fire, edilul a avut şi discuţii mai puţin serioase cu cei mici. La final, pentru că au au fost cuminţi, ei au primit o mulţime de dulciuri.

Plin de viaţă, Radu Mazăre şi-a intrat repede în rol. Pentru că este tată, Mazăre ştie ce îşi doreşte fiecare copil. Au vorbit, au glumit şi, pentru că au fost cuminţi, copii au fost răsplătiţi cu o mulţime de dulciuri.
Primarul Constanţei a vizitat joi mai multe grădiniţe şi şcoli din oraş pentru a împărţi copiilor pachete cu fructe, dulciuri şi jucării, el spunând că ar fi trebuit să împartă aceste cadouri de Crăciun, însă atunci nu a fost lăsat de "nişte oameni mici şi răi la Bucureşti".

"Le-am făcut o bucurie copiilor. Trebuia să le fac bucuria asta de Crăciun, dar au fost nişte oameni mici şi răi la Bucureşti, care m-au amânat şi am mutat bucuria pentru iepuraşi", a explicat Mazăre.
Primăria Constanţa acordă de mai mulţi ani copiilor cadouri de Paşte şi de Crăciun.


×
Subiecte în articol: Radu Mazare Paste gradinita
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close