Antena 3 CNN Actualitate Mazăre pregăteşte litoralul românesc: Cluburile, OBLIGATE să aibă care alegorice în sezonul estival

Mazăre pregăteşte litoralul românesc: Cluburile, OBLIGATE să aibă care alegorice în sezonul estival

Mazăre pregăteşte litoralul românesc: Cluburile, OBLIGATE să aibă care alegorice în sezonul estival
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Mar 2013   •   20:34

Litoralul românesc va fi brazilian. Inspirat din periplurile lui prin lume, Radu Mazăre a pus piciorul în prag. În pragul restaurantelor şi cluburilor. Noul sezon estival vine cu legi clare pentru patroni.

De 1 mai, turiştii vor fi întâmpinaţi cu frumoase care alegorice care se vor plimba săptămânal la parade.

Aşa vrea Radu Mazăre să transforme litoralul românesc. Şi dacă nu merge cu vorbă bună, atunci se impune prin lege. Primii vizaţi: patronii de cluburi. Carele alegorice au făcut adevarate senzaţii, anul trecut, aşa că din această vară vor fi obligatorii.

Edilul nu a vrut să audă nicio obiecţie, că doar e singurul cu expertiză în domeniu. Cunoaşte viaţa de noapte din Mamaia ca pe propriile buzunare. Nu că cea din Brazilia i-ar fi străină.

Cei care nu se supun legii lui Măzăre riscă amenzi usturătoare.

Şi nu este singura supriză. Proprietarii de restaurante şi terase vor fi obligaţi să deschidă porţile mai devreme pentru turişti. De la 1 mai.

Iar lista de doleanţe întocmită de Radu Mazăre nu se opreşte aici. Vrea ca restaurantele să aibă meniu bilingv.

Într-un final, strategia pentru sezonul estival 2013 a fost stabilită: multe femei, muzică, mâncare, băutură şi distracţie. Pe gustul lui Mazăre. Şi poate nu numai al lui.



×
Subiecte în articol: litoral Radu Mazare litoral Marea Neagrã
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close