Antena 3 CNN Actualitate Mechel concediază toţi angajaţii de la Câmpia Turzii. Compania vrea să vândă combinatele din România

Mechel concediază toţi angajaţii de la Câmpia Turzii. Compania vrea să vândă combinatele din România

Mechel concediază toţi angajaţii de la Câmpia Turzii. Compania vrea să vândă combinatele din România
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Oct 2012   •   16:17

Compania Mechel îşi va concedia toţi angajaţii de la Câmpia Turzii. Mechel a notificat Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj că va fa afară încă 726 de angajaţi de la combinatul Mechel Câmpia Turzii, informează portalul stiridecluj.ro.

Contractele angajaţilor vor fi desfăcute de la 1 ianuraie 2013, a spus directorul AJOFM Cluj, Daniel Don.

Disponibilările acestea vin după ce, Mechel a mai concediat în acest an încă 800 de angajaţi, din cei 1.700 de oameni care lucrau acolo în luna martie.

Concernul rus Mechel, care deţine în România patru combinate siderurgice, a anunţat că vrea să vândă complexurile pe care le deţine în România contra sumei de 150 milioane de dolari.

Grulul rus Mechel a intrat pe piaţa din România în anul 2002 şi deţine combinatele Mechel Câmpia Turzii , Mechel Târgovişte, Ductil Steel Oţelu Roşu, Ductil Steel Buzău, Laminorul Brăila şi Mechel Reparaţii Târgovişte.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu angajaţii Mechel care vor fi concediaţi. Ministrul Pop: O parte din ei vor fi preluaţi de firma de pază







×
Subiecte în articol: disponibilizari
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close