Antena 3 CNN Actualitate Meci de box în spital: Patru scandalagii s-au încăierat într-o clinică din Galaţi (VIDEO)

Meci de box în spital: Patru scandalagii s-au încăierat într-o clinică din Galaţi (VIDEO)

Meci de box în spital: Patru scandalagii s-au încăierat într-o clinică din Galaţi (VIDEO)
05 Mai 2010   •   22:14


Unitatea de Primiri Urgenţe a unei clinici din Galaţi s-a transformat în teren de box. În toiul nopţii, doi cumnaţi care se bătuseră între ei şi acasă, s-au încăierat cu alţi doi bărbaţi, ajunşi la spital după un accident.

O gloată pestriţă intră în piruete combinate cu mişcări de box pe uşile garajului de la primiri urgenţe. De pe margine, soţia unuia dintre scandalagii şi-a asumat rolul de agitator. Din când în când, loveşte cu geanta unde apucă.

Soţul ei e în mijloc şi nu are niciun gând să se liniştească. Pumni şi picioare îşi împart cei patru bărbaţi şi între ei şi celor care încercau să-i despartă, minute în şir. Într-un final, a rămas un singur recalcitrant, dar, până la urmă, ajunge cu faţa la podea şi cu mânile în cătuşe.

"Doamna" care a reuşit să-şi transforme poşeta în armă nu mai loveşte nici ea, decât cu vorbele.

Cam aşa s-a desfăşurat incidentul din spitalul gălăţean.

Chiar dacă nu a făcut victime, femeia e considerată principalul responsabil pentru incident. A venit împreună cu soţul ei şi un cumnat la spital, după ce cei doi s-au încăierat în faţa blocului, la o petrecere.

La unitatea de primiri urgenţe erau şi alţi doi gălăţeni, aduşi de un echipaj de poliţie după un accident. Cu ei s-ar fi luat la ceartă cuplul de scandalagii, iar o bătaie cruntă s-a iscat, se pare, pentru că fiecare vroia să intre primul la pansat.

Cei doi soţi şi prietenul lor au ajuns în cătuşe, la secţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi cu amendă de 1.000, respectiv 100 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Medicii de la spitalul de urgenţă din Galaţi spun că le e frică să-şi mai facă treaba. Nu e prima dată când are loc un asemenea incident, iar în unitatea sanitară sunt doar 5 gardieni.




Observator

×
Subiecte în articol: bătaie spital Galați
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close