Antena 3 CNN Actualitate "Meci" în plină stradă: Trei arbitri şi un ofiţer de la Crimă Organizată s-au bătut în trafic (VIDEO)

"Meci" în plină stradă: Trei arbitri şi un ofiţer de la Crimă Organizată s-au bătut în trafic (VIDEO)

"Meci" în plină stradă: Trei arbitri şi un ofiţer de la Crimă Organizată s-au bătut în trafic (VIDEO)
Sursa foto: Bataie
07 Mai 2009   •   09:33

În timp ce autorităţile încearcă să dea de cap radarelor interzise, oamenii îşi fac singuri dreptate în trafic, în plină stradă. S-a întâmplat la Craiova, unde trei arbitri, delegaţi la meciurile de juniori şi un ofiţer de la Crimă Organizată s-au bătut, miercuri seară, după ce s-au tamponat cu maşinile.

Fiecare îşi susţine nevinovăţia. Arbitrii spun că au fost blocaţi cu maşina de către ofiţer pentru că au claxonat. Poliţistul, la rândul său, susţine că arbitrii au fost cei care au intrat cu maşina în el în mod intenţionat.

Altercaţia a avut loc pe o şosea foarte circulată din oraş. Poliţistul a povestit colegilor ajunşi la faţa locului că a fost luat la bătaie pentru că nu s-a dat la o parte în trafic.

Cei trei arbitri fac parte din divizia C, iar doi dintre ei sunt şi profesori de sport. Poliţistul este ofiţer în cadrul departamentului Antidrog de la Crimă Organizată Craiova.

Toţi cei implicaţi în incident au fost audiaţi mai bine de cinci ore, apoi au fost eliberaţi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Craiova arbitri crima organizata bătaie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close