Antena 3 CNN Actualitate MECTS: Activitatea şcolilor din 12 judeţe, suspendată sau afectată de condiţiile meteo

MECTS: Activitatea şcolilor din 12 judeţe, suspendată sau afectată de condiţiile meteo

MECTS: Activitatea şcolilor din 12 judeţe, suspendată sau afectată de condiţiile meteo
Sursa foto: Foto: lideruldeopinie.ro
10 Dec 2012   •   14:18

Activitatea unităţilor de învăţământ din 12 judeţe a fost suspendată sau afectată de condiţiile meteo, iar în 30 de judeţe se desfăşoară în mod normal, conform datelor furnizate de inspectoratele şcolare judeţene luni, până la ora 12.30, informează Agerpres.
   
La nivelul celor 12 judeţe în 1.486 unităţi de învăţământ numărul de elevi şi preşcolari afectaţi este de peste 200.000.
   
"În două judeţe (Timiş şi Suceava) cursurile au fost suspendate integral în toate cele 1.425 de şcoli. Trei judeţe au raportat suspendarea activităţii şcolare în mai mult de 10 unităţi de învăţământ: Dâmboviţa - 20, Galaţi şi Prahova, ambele câte 14. În celelalte 7 judeţe (Iaşi, Buzău, Vâlcea, Arad, Caraş-Severin, Harghita şi Argeş) se înregistrează între 1 şi 5 şcoli în care nu se susţin cursuri", se arată într-un comunicat al MECTS.
   
Reprezentanţii MECTS susţin că acolo unde apar cazuri deosebite inspectoratele şcolare judeţene pot lua decizia de a suspenda activitatea unităţilor de învăţământ.
   
Potrivit reglementărilor din domeniul învăţământului, cursurile neefectuate vor fi recuperate după un grafic aprobat de inspectoratele şcolare judeţene.

×
Subiecte în articol: scoli inchise cursuri suspendate
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close