Antena 3 CNN Actualitate Media 6 programe Antena 3, lidere de piaţă în 8 februarie

6 programe Antena 3, lidere de piaţă în 8 februarie

6 programe Antena 3, lidere de piaţă în 8 februarie
09 Feb 2015   •   14:39

Antena 3 s-a impus detasat in clasamentele de audienta duminica, nu mai putin de 6 dintre productiile sale depasind, in intervalele orare de difuzare, absolut toate celelalte posturi tv din Romania.

In prima parte a zilei, performerele au fost News Magazine cu Andreea Stroe, care a obtinut 3.5%rating si 10.7% cota de piata, si Stirile orei 14, prezentate de catre Lorena Burlacu, cu 4.4 puncte audienta si 11.1% market share.




Dupa amiaza, cele mai urmarite programe tv din Romania au fost “Secvential cu Adrian Ursu”, care a inregisstrat, pe targetul 18+ urban, o medie de 5.2% rating si 10.4 % cota de piata, si “Editie de weekend”, realizata de catre Andreea Dumitrache, cu medii de 4.5% rating si 10.6% market share.



Seara, “antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea” a obtinut o audienta spectaculoasa, 7.7 puncte rating si 14.7% cota de piata, fiind cea mai urmarita productie tv din Romania timp de aproape 3 ore. In timpul emisiunii lui Mihai Gadea s-a atins si varful de audienta, la ora 21:55, cand aproape 1 milion de telespectatori urmareau Sinteza Zilei, iar Antena 3 inregistra 18% market share.



De asemenea, 5 puncte de audienta mai mult pentru Sinteza Zilei, comparativ cu emisiunea difuzata de urmatorul post de stiri din clasament.





Mircea Badea a incheiat seara in forta, cu 4.2% rating si 14.7% share, depasind, si el, toate celelalte programe difuzate in intervalul orar aferent.

Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat o medie de 11% cota de piata, iar in prime time 12.3 procente, conform Kantar Media, Antena 3 ocupand pozitia a doua in piata pe ambele sloturi orare, dupa Pro TV.



Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close