Antena 3 CNN Actualitate Media Academicianul Dinu Giurescu, despre Băsescu: Nu mai e respect pentru nimic, ne tragem de şiret

Academicianul Dinu Giurescu, despre Băsescu: Nu mai e respect pentru nimic, ne tragem de şiret

Academicianul Dinu Giurescu, despre Băsescu: Nu mai e respect pentru nimic, ne tragem de şiret
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    13 Noi 2011   •   18:19

"Nu mai este respect pentru nimic, ne tragem de şiret" - aşa a comentat academicianul Dinu C. Giurescu situaţia actuală din ţară, după ce a văzut un material video cu Traian Băsescu, în care preşedintele tutuia o femeie de la ţară.

"Acum trăim această democraţie cu totul specială, în care ne vorbim direct, ne spunem tot felul de lucruri, suntem populari dacă ne adresăm direct cetăţenilor, e altă lume în care trăim. Asta reflectă de fapt că nu mai e respect pentru nimic, ne tragem de şireturi şi din această cauză se nasc tot felul de turbulenţe, aşa cum le numim acum - adică neînţelegeri, acuze reciproce", a declarat academicianul Dinu C. Giurescu, duminică seara, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.

 


Nici realizatoarea TV Lucia Hossu-Longin nu a avut cuvinte de laudă la materialul care descrie modalitatea în care preşedintele îi tratează pe români.

"Preşedintele e prietenos doar cu cei de la Cireşica, preşedintele n-are o cultură a dialogului, nu ştie să fie prietenos când trebuie, e obişnuit să certe pe toată lumea", a spus Lucia Hossu-Longin.

Urmăreşte, mai jos, dialogul dintre preşedintele Băsescu şi o femeie de la ţară.
 


 



×
Subiecte în articol: Secvential Adrian Ursu respect
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close