Antena 3 CNN Actualitate Media ACCES DIRECT. Cristina Cioran va prezenta emisiunea la Antena 1

ACCES DIRECT. Cristina Cioran va prezenta emisiunea la Antena 1

ACCES DIRECT. Cristina Cioran va prezenta emisiunea la Antena 1
15 Mar 2019   •   19:20

ACCES DIRECT. Actrița Cristina Cioran va prezenta, începând de luni, 18 martie, emisiunea “Acces direct”, la Antena 1. Ea o va înlocui pe Simona Gherghe, care a intrat, de astăzi, în concediu prenatal.

“M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea. Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”, spune Cristina Cioran.

La finalul ediției de astăzi, Simona Gherghe și-a luat rămas bun de la telespectatori și i-a predat “ștafeta” emisiunii Cristinei Cioran. Simona va deveni în curând mămică pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume un băieţel după ce, în urmă cu doi ani, a născut o fetiţă, Ana Georgia.

×
Subiecte în articol: Acces Direct Simona Gherghe
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close