x close

Actriţa Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno

de Antena3.ro    |    11 Dec 2010   •   18:51
Actriţa Halle Berry a mimat un orgasm în emisiunea lui Jay Leno 429 Foto: vivagoal.com

Actriţa americană Halle Berry a devenit "noua regină a orgasmului de la Hollywood", după ce şi-a surprins fanii din lumea întreagă mimând un orgasm în timpul emisiunii "The Jay Leno Show", difuzată joi seara, informează thesun.co.uk.
   
Actriţa a mimat un orgasm după ce a discutat cu Jay Leno despre o serie de preparate culinare specifice oraşului Chicago. Preparatul care i-a declanşat această reacţie inedită este "Garrett?s Popcorn" - o cutie de popcorn cu brânză şi caramel.
   
Halle Berry, care în tinereţe a locuit timp de patru ani la Chicago, a declarat: "Obişnuiam să trăiesc în acel oraş pentru gustul mâncării din Chicago".

"Te voi lăsa şi pe tine să încerci. Am aici o cutie de Garret's Popcorn. E cea mai bună combinaţie din lume de popcorn cu brânză şi caramel", i-a spus Halle Berry lui Jay Leno.
   
Actriţa americană, în vârstă de 44 de ani, i-a oferit gazdei emisiunii o cutie imensă de popcorn. Ea a declarat cu această ocazie că este capabilă să "devoreze" de una singură o astfel de cutie cu popcorn pe durata vizionării unui singur film.
   
"Pot să dau gata o cutie ca aceasta pe durata unui singur film. Trebuie să le iei împreună - o bucată cu caramel şi o bucată cu brânză. E un amestec care te duce la orgasm", a adăugat Halle Berry, care în secundele următoare a început să mimeze un orgasm pe celebra canapea din emisiunea lui Jay Leno.

 


Citeşte mai multe despre:

actrita orgasm
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati