Antena 3 CNN Actualitate Media Adrian Ursu, despre reţinerea lui Sorin Alexandrescu: Nu există justificarea acţiunii

Adrian Ursu, despre reţinerea lui Sorin Alexandrescu: Nu există justificarea acţiunii

Adrian Ursu, despre reţinerea lui Sorin Alexandrescu: Nu există justificarea acţiunii
de S.T.    |    31 Mai 2013   •   14:22

Informații extrem de interesante din rechizitoriul procurorilor în baza cărora s-au făcut reținerile pe numele lui Sorin Alexandrescu.

La prima vedere pare a fi un referat din interceptări fără niciun fel de probă concretă și, din discuțiile interceptate și redate în dosar, nu reiese că Sorin Alexandrescu l-ar fi amenințat vreodată pe directorul RCS&RDS.

În plus, deși se știa că ar fi vorba despre un contract de 1,7 milioane de euro între Mitică Dragomir și aceștia, de fapt, suma este de două ori mai mare.

SRI şi DNA ar fi ASCULTAT convorbirile lui Sorin Alexandrescu. "Este un act de intimidare la adresa dreptului de liberă exprimare"

Adrian Ursu, realizatorul emisiunii "Secvenţial", a comentat pe marginea acestui subiect, vineri, în direct, la Antena 3.

"E o lectură foarte interesantă. Citesc şi eu acum paginile, nu puţine, ale acestui referat şi constatăm că cititul ne ajută uneori în viaţă. Deşi operaţiunea este de obicei obositoare, de data asta este foarte folositoare", a spus realizatorul TV.

Potrivit referatului, Sorin Alexandrescu nu l-a ameninţat pe Bendei, reprezentantul RCS&RDS.

"Sorin Alexandrescu, în viziunea procurorilor, a trebuit reţinut pentru că era pe punctul de a face o infracţiune de şantaj", a punctat, într-o notă ironică, jurnalistul.

"Este clar că toată operaţiunea a fost montată cu un singur scop, şi anume compromiterea persoanei şi compromiterea instituţiei pentru care lucrează persoana respectivă (Sorin Alexandrescu-n.r.). Nu există în tot acest referat justificarea acţiunii", a mai spus Adrian Ursu.


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close