Antena 3 CNN Actualitate Media Afecțiunea secretă de care suferea Andrei Gheorghe! Medicii i-au recomandat chiar operația! Ce l-a ucis de fapt

Afecțiunea secretă de care suferea Andrei Gheorghe! Medicii i-au recomandat chiar operația! Ce l-a ucis de fapt

Afecțiunea secretă de care suferea Andrei Gheorghe! Medicii i-au recomandat chiar operația! Ce l-a ucis de fapt
21 Mar 2018   •   11:34

Familia lui Andrei Gheorghe a decis ca jurnalistul, găsit mort în vila sa din Pipera luni seară, să fie incinerat, iar ceremonia va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 12.00, la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești” din București. Se pare că jurnalistul suferea de niște afecțiuni despre care nu știau mulți. 

Acesta era luat în evidență ca fiind cardiac, primea tratament medicamentos pentru afecțiunile sale, iar medicii luau în calcul inclusiv o intervenție chirurgicală. El nu a dezvăluit niciodată că suferea de inimă. Pe trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe nu au fost găsite urme de violență,  au informat surse din cadrul anchetei, conform Cancan.

Surse apropiate de fostul realizator radio-TV au dezvăluit că medicii îi recomandaseră lui Andrei Gheorghe un regim strict de viață. Prietenii jurnalistului susțin că, din pricina problemelor cu inima pe care le avea, realizatorul radio-TV luase decizia radicală să renunțe la țigări și alcool. În special renunțarea la țigări a fost cea mai grea.

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe boala inima ucis medici
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close