x close

Află care este legătura dintre furtul armelor de la Ciorogârla şi o tonă de heroină ce urma să intre în România, „În premieră”, duminică, de la ora 21.00

de Antena3.ro    |    02 Dec 2011   •   16:58
Află care este legătura dintre furtul armelor de la Ciorogârla şi o tonă de heroină ce urma să intre în România, „În premieră”, duminică, de la ora 21.00 429

„În premieră”, emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică", prezintă duminică, de la ora 21.00, la Antena 3, două materiale inedite.

Un dosar controversat, militari făcuţi ţapi ispăşitori, scăpări suspecte în justiţie, clanul Preda decapitat şi un transport enorm de droguri care a dispărut, acestea sunt elementele principale ce alcătuiesc primul material. Ce legătură este între furtul armelor de la Ciorogârla şi o tonă de heroină care urma să intre în România, aflaţi „În premieră”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

Povestea cascadorilor români de la Hollywood
În cel de-al doilea reportaj îi veţi cunoşte pe doi dintre cascadorii României. Ei sunt vedetele din spatele starurilor internaţionale, precum Steven Segal, Mila Jokovic, Kiefer Sutherland şi Orlando Bloom, şi aproape că-şi dau viaţa pentru ele. După filmarea unei producţii, ei se aleg cu vânătăi, zgârieturi urâte pe faţă sau chiar cu gâtul rupt, dar sunt atât de buni, încât Hollywood-ul îi tot cheamă la el şi niciun pericol nu-i poate întoarce din drum. „O dată ce-ţi intră în sânge, nu mai poţi renunţa la ea (nr.: cascadoria)”, spune unul dintre ei. Cascadorii României cuceresc lumea, „În premieră”, duminică, de la ora 21.00.

Citeşte mai multe despre:

In premiera Antena 3 heroina ciorogarla
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati