Antena 3 CNN Actualitate Media Află la Sinteza Zilei ce legătură există între Elena Udrea şi Celine Dion, azi, de la 21:45

Află la Sinteza Zilei ce legătură există între Elena Udrea şi Celine Dion, azi, de la 21:45

Află la Sinteza Zilei ce legătură există între Elena Udrea şi Celine Dion, azi, de la 21:45
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Iul 2011   •   16:29

În SUA a fost lansată cartea "România sub Băsescu". Este o carte de propagandă a lui Vladimir Tismăneanu and friends sau este istorie autentică? Ce legatură există între decorarea lui Vladimir Tismăneanu de către preşedinte şi apariţia cărţii "România sub Băsescu"?

Află răspunsurile la aceste întrebări în această seară la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi urmăreşte o nouă pagină din România reală şi stupefiantă a regimului actual.

Află şi răspunsul la întrebarea ce legatură există între Celine Dion şi Elena Udrea, în această seară, începând cu ora 21:45.

În partea a doua a emisiunii vei avea o colecţie de umor clasic românesc. Actorul Mircea Diaconu vine să dezvăluie secretele monştrilor sacri şi a unei vocaţii unice. Vezi care este cel mai bun moment de umor românesc din istorie.

Telespectatorii pot interacţiona direct cu Mihai Gâdea şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/sinteza_zilei/

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close