Antena 3 CNN Actualitate Media AIESEC București recrutează tineri dornici să facă lucrurile altfel

AIESEC București recrutează tineri dornici să facă lucrurile altfel

AIESEC București recrutează tineri dornici să facă lucrurile altfel
09 Oct 2013   •   11:15

AIESEC București recrutează noi membri dornici să experimenteze, să învețe și să performeze într-un cadru internațional și energic. Mesajul campaniei este „Treci și tu pe albastru” și propune alegerea unei forme de voluntariat altfel. În cadrul recrutării va avea loc și evenimentul AIESEC Student Café, pe data de 11 octombrie.

AIESEC București se identifică cu culoarea albastră prin oportunitățile unice de dezvoltare, sutele de studenți internaționali pe care îi recrutează, proiectele pe care le organizează pentru tineri, colaborările frumoase pe care le desfășoară, echipele cu care lucrează, spiritul AIESEC.

Pentru a deveni membru, trebuie urmărite culorile semaforului, până la cea albastră. Primul pas constă în completarea formularului de înscriere de pe site până pe 13 octombrie. Culoarea roșie este reprezentată de interviul de grup care va avea loc în perioada 13-15 octombrie. Culoarea galbenă propune interviul individual care va fi în perioada 16-18 octombrie. Mai este un singur pas, perioada de inducție (20-31 octombrie), până la culoarea albastră, reprezentată de interviul final ( 31 octombrie -5 noiembrie ). După acesta din urmă, pe 6 noiembrie, tinerii vor afla dacă fac sau nu parte din AIESEC București.

AIESEC Student Café propune o întâlnire între studenții entuziaști, membrii și alumnii AIESEC București. Aici, aceștia pot afla mai multe despre experiențele pe care le pot avea în organizație, poveștile pe care alumni le-au trăit în anii studenției și despre proiectele, conferințele și activitățile desfășurate în AIESEC București. Evenimentul va avea loc pe data de pe 11 Octombrie, în Control Club, în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Despre AIESEC București:

AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, prezentă în peste 124 de țări și teritorii, cu o istorie de 65 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 23 ani, inițial în București, iar în prezent în alte 13 orașe.

×
Subiecte în articol: recrutare
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close