Antena 3 CNN Actualitate Media Alessandra Stoicescu - primul jurnalist din România invitat la Marile Întâlniri de la Teatrul Excelsior!

Alessandra Stoicescu - primul jurnalist din România invitat la Marile Întâlniri de la Teatrul Excelsior!

Alessandra Stoicescu - primul jurnalist din România invitat la Marile Întâlniri de la Teatrul Excelsior!
06 Dec 2017   •   12:24

Un interviu inedit pe scena teatrului Excelsior, 100 de minute in fata publicului de teatru, de aceasta data. „Marile Întâlniri” înseamnă atât întâlnirea publicului cu personalitățile invitate, cât și întâlnirea dintre moderator (Eveline Păuna) și invitat. Mai mult decât atât, „Marile Întâlniri” înseamnă și confruntarea personalităților invitate cu momente-cheie din parcursul lor profesional sau personal, cu oameni care, într-un anumit moment, i-au ajutat să devină profesioniștii de astăzi.

Tocmai prin emoția fiecărui dialog, „Marile Întâlniri” sunt altfel, de fiecare dată, formatul invitând publicul să revină în sală. Dialogul este structurat sub formă de interviu-portret, din care publicul va desprinde povești de viață dar și relevanța lor pentru peisajul României de astăzi. Mesajul producției arată că valorile sunt validate de timp, că profesionalismul este cea mai bună carte de vizită. Mai gasiti bilete pe bilet.ro sau la casa de bilete a teatrului Excelsior. 

×
Subiecte în articol: Alessandra Stoicescu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close