Antena 3 CNN Actualitate Media Alexandru Cumpănașu, din ianuarie la Antena 3

Alexandru Cumpănașu, din ianuarie la Antena 3

Alexandru Cumpănașu, din ianuarie la Antena 3
15 Dec 2017   •   10:15

Din ianuarie o intrare spectaculoasa in echipa Antena 3. Alexandru Cumpanasu, realizator al emisiuniii Ambasador Romania, se va alatura celui mai prestigios post de stiri din Romania cu un format nou, care va completa in felul acesta grila diversa si profesionist structurata a statiei afiliate CNN International. Noua emisiune, care va debuta in ianuarie 2018, va aduce in acelasi spatiu al dezbaterii si informatiilor ambasadori straini si romani, dar si personalitati din mediul academic si cultural, care dau Romaniei faima si greutate in plan international. 

“Este un proiect pe care l-am construit in timp, care si-a gasit audienta si apreciere si pe care sunt bucuros si onorat sa-l pot continua alaturi de echipa Antena 3, nu doar in anul viitor ci atata timp cat vom fi convinsi ca suntem parte a unei societati globale, in care marile provocari nu ne sunt straine si in care noi, ca romani, avem rolul si importanta noastra” – a spus Alexandru Cumpanasu privind cu incredere spre noua etapa din parcursul sau profesional.

Noul proiect editorial completeaza grila Antena 3, singurul post de stiri din Romania care a rezervat spatiu unui format dedicat activitatii Parlamentului European si tematicii legate de institutiile europene (Be EU – realizat de Sabina Iosub).

×
Subiecte în articol: Antena 3 Alexandru Cumpanasu televiziune
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close