Antena 3 Actualitate Media Alina Eremia părăsește scaunul de jurat, din cauza unui piton

Alina Eremia părăsește scaunul de jurat, din cauza unui piton

11 Feb 2016   •   13:19
Alina Eremia părăsește scaunul de jurat, din cauza unui piton
Sursa foto: foto: Antena 1

Joi seara, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon“Next Star”, vine Ana, o fetiță de unsprezece ani, campioană mondială la bellydance, ca să-și demonstreze talentul la dans în fața celor patru jurați, Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe, și a telespectatorilor.

Ana va dansa împreună cu un prieten, un piton regal de cinci ani, iar momentul său îi va da fiori Alinei Eremia. “Nu pot să mă uit! Am fobie!”, este reacția juratei, în momentul când Ana își va face apariția cu  pitonul încolăcit în jurul gâtului.

“Nu suport! Te rog frumos, oprește-te! Nu mă chinuiți! Încep să plâng!”, insistă Alina, atunci când o vede pe Ana îndreptându-se spre ea cu șarpele, și părăsește scaunul de jurat.

Cum va reacționa Alina Eremia atunci când Dorian Popa se va apropia de ea tinând șarpele în brațe, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 11 februarie, de la ora 20.30, în premiera celui de-al șaselea sezon “Next Star”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close