Antena 3 CNN Actualitate Media Amendă RECORD dată de CNA unui post TV din România. "Suma de 100.000 de lei este foarte mare"

Amendă RECORD dată de CNA unui post TV din România. "Suma de 100.000 de lei este foarte mare"

Amendă RECORD dată de CNA unui post TV din România. "Suma de 100.000 de lei este foarte mare"
de O.P.    |    18 Mar 2014   •   12:35

CNA a decis, marţi, să menţină amenda record de 100.000 de lei pe care a aplicat-o pe 6 februarie postului Mynele TV, care îl are ca acţionar şi pe cântăreţul Costi Ioniţă, din cauză că  această televiziune a difuzat, în februarie 2013, în timpul nopţii, reclame la convorbiri telefonice erotice.
  
Licenţa audiovizuală a Mynele TV este deţinută de societatea Happy Music SRL, ai cărei asociaţi sunt Constantin Ioniţă şi Corina Mihaela Boabeş, cu câte 50%.
  
Societatea Happy Music SRL a contestat la CNA amenda de 100.000 de lei pe care Consiliul a aplicat-o televiziunii Mynele TV.
  
La şedinţa CNA de marţi au fost prezenţi Corina Boabeş, acţionar şi administrator al Mynele TV, şi Dan Boabeş, directorul tehnic al televiziunii.
  
Dan Boabeş a spus că amenda de 100.000 de lei aplicată de CNA televiziunii Mynele TV este foarte mare, având în vedere că acest post nu a mai primit până în prezent nicio sancţiune pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale.

×
Subiecte în articol: CNA
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close