x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Sinteza Zilei: Anchetele jurnalistice pentru care România iubeşte Antena 3

de 29 Feb 2016   •   22:07
Aseară, Spotlight a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film. Producţia spune povestea unei echipe de jurnalişti de la Boston Globe, care au dezvăluit numeroase abuzuri sexuale asupra copiilor, comise de preoţi catolici. Povestea a făcut valuri în întreaga lume.

Anchetele jurnalistice, fără doar şi poate, deranjează. Aşa cum s-a întâmplat în decursul anilor cu anchetele Antena 3, zecile de dezvăluiri care au deranjat personaje importante din peisajul autohton. Care au ripostat. Acum s-a ajuns ca Antena 3 să fie vânată, tocmai pentru dezvăluirile făcute.

Mihai Gâdea a prezentat la „Sinteza Zilei” o parte dintre cele mai importante anchete pe care le-aţi văzut la Antena 3. "Sunt foarte bucuros pentru că fac parte din această echipă. Sunt doar câteva dintre anchetele făcute. Vorbim de oameni care au pus adevărul înaintea familiei sau vieţii lor" a spus Mihai Gâdea.
poza

Show

Îl mai ții minte pe Dylan din Beverly Hills 90210? A împlinit 50 de ani! - FOTO

Actorul care a frânt milioane de inimi la începutul anilor 90 pe când juca rolul lui Dylan McKay în serialul Beverly Hills 90210, Luke Perry a revenit în lumina reflectoarelor în...

22 Oct 2016  •  16:55

sati