Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Esca, despre renunțarea la televiziune. Vedeta TV a spus adevărul

Andreea Esca, despre renunțarea la televiziune. Vedeta TV a spus adevărul

Andreea Esca, despre renunțarea la televiziune. Vedeta TV a spus adevărul
21 Apr 2018   •   18:08

Andreea Esca a vorbit pentru prima dată despre renunțarea la televiziune sau la online. Vedeta a recunoscut că va prezenta știri până la sfârșit.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: “Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona”. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: “Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva”, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: “Asta o faci pentru că ai nevoie de suma asta de bani”, aș zice: “Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta”, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu știu ce să îți spun. Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: “Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online”. E tot despre “a iubi”. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair  să o abandonez acum, la greu!”, a declarat Andreea Esca pentru katai.ro.

 

×
Subiecte în articol: andreea esca vedeta tv
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close