Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Marin a speriat tabloidele. Ce a publicat Libertatea astăzi

Andreea Marin a speriat tabloidele. Ce a publicat Libertatea astăzi

Andreea Marin a speriat tabloidele. Ce a publicat Libertatea astăzi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Ian 2013   •   13:15

Ziarul Libertatea pare să se fi speriat de avertismentele Andreei Marin Bănică făcute recent pe o reţea de socializare şi a decis, în consecinţă, să respecte dreptul la viaţa privată al ziaristei şi al soţului ei, Ştefan Bănică jr, aflaţi în prag de divorţ.

"Cotidianul Libertatea înţelege să respecte dreptul la viaţă privată al soţilor Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr, aflaţi în acest moment în pragul unui divorţ. Din acest motiv, Libertatea va oferi informaţii legate de acest subiect doar dacă acestea vor servi interesului public al cititorului, aşa cum este cazul şi materialului de mai sus. De asemenea, ziarul nostru nu va mai publica, până la separarea oficială, nici o fotografie în care să fie prezentă micuţa Violeta, în vârstă de 5 ani, chiar dacă acestea au fost folosite în trecut cu acordul unuia dintre părinţi", se arată într-un articol publicat astăzi pe site-ul cotidianului.


Foto: libertatea.ro

Tabloidul Libertatea este cunoscut ca fiind unul dintre ziarele care abordează subiecte legate de viaţa privată a persoanelor publice, iar Andreea Marin a câştigat câteva procese împotriva presei de scandal.

Anunţul publicat de Libertatea vine după ce Andreea Marin a spus că agresivitatea reporterilor a depăşit orice limită, ea fiind la un pas de accident din cauza paparazzilor.

Pe 10 ianuarie, vedeta de televiziune Andreea Marin a anunţat că ea şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. au decis, după şapte ani de căsnicie, să divorţeze.









×
Subiecte în articol: Andreea Marin Stefan Banica jr
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close