Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Marin, apariție surpriză într-un show de televiziune. Lângă cine s-a pozat

Andreea Marin, apariție surpriză într-un show de televiziune. Lângă cine s-a pozat

Andreea Marin, apariție surpriză într-un show de televiziune. Lângă cine s-a pozat
Sursa foto: foto: Gabriela Arsenie/Antena 1
20 Ian 2016   •   14:03

Miercuri, 20 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Andreea Marin îi mărturisește lui Dan Negru că a făcut cursuri de turcă însă, deocamdată, nu are curajul să se exprime în această limbă.

“Am început să înțeleg limba turcă, am făcut și niște cursuri, dar îmi este greu să o vorbesc, n-am încă acest curaj. Este o limbă dificilă”, spune Andreea Marin, referitor la limba maternă a soțului ei, Tuncay Ozturk.

Cu toate astea, realizatoarea de televiziune mărturisește că acasă vorbește, din când în când, cu soțul ei și în limba turcă. De asemenea, acesta urmărește zilnic televiziunea turcă, la care se uită în special la știri și la meciurile de fotbal.

Ce va povesti Andreea Marin despre familia soțului ei, care i-a vizitat curând, la București, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 20 ianuarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Te pui cu blondele?”. Alături de ea, de aceeași parte a baricadei în confruntarea cu cele 50 de blonde, se va afla Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces direct”.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin Dan Negru
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close