Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Marin: Mă simt deja mai bine. Există şanse să revin şi mâine în televiziune

Andreea Marin: Mă simt deja mai bine. Există şanse să revin şi mâine în televiziune

Andreea Marin: Mă simt deja mai bine. Există şanse să revin şi mâine în televiziune
Sursa foto: Foto: videonews.ro
25 Iul 2011   •   23:27
După ce, în urmă cu o săptămână, a declarat la Antena 1 că a trecut printr-o situaţie dificilă din punctul de vedere al sănătăţii, Andreea Marin a venit la Sinteza Zilei pentru a povesti, în exclusivitate, despre cea mai importantă luptă a vieţii ei. În plus, fosta realizatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”  a declarat că nu exclude o revenire în televiziune.

În general, nu vorbesc despre lucrurile personale şi acum am greşit”, a declarat Andreea Marin. “A fost o biopsie, şi de aici lucrurile au dus către ideea de cancer. Nu numai pentru asta se face o biopsie”, a precizat vedeta de televiziune.

“E o chestiune care ţine de bunul simţ şi nu de un mister. Ţin să punctez că nu am nevoie de amănunte din viaţa mea personală pentru a promova un alt subiect” a menţionat Andreea Marin.

Vedeta de televiziune a mai precizat că, în ţară, analizele sale „nu au fost duse până în punctul în care să descopere" care este problema ei de sănătate.



Dupa ce a urmarit la televizor un interviu cu gimnasta Andreea Răducanu, fosta realizatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”  a descoperit o clinică din Turcia ai cărei medici au reuşit să-i rezolve situaţia. „Am aflat răspunsul, urmez tratamentul, mă simt deja mai bine şi îi mulţumesc Andreei Răducanu care mi-a dat ideea chiar fără să ştie”.

Andreea Marin a recunoscut că, din cauza bolii, a traversat o perioadă de depresie. „Depresia e o boală, nu e o vină. Ne paşte pe toţi, din pricina stresului în care trăim, a lipsei de informare”. (...) "Am fost şi la psiholog şi la psihiatru şi am rămas în prietenie cu ambele doamne".

Referitor la o eventuală întoarcere în televiziune, Andreea Marin a declarat că „există câteva oferte” pe care le-a luat în calcul. „Există şanse să revin şi mâine, teoretic”.

 

 



 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close