Antena 3 CNN Actualitate Media Andrei Gheorghe, refuzat de TVR în urmă cu o lună. Mărturisirea dureroasă a jurnalistului: „Aș fi avut nevoie de asta”

Andrei Gheorghe, refuzat de TVR în urmă cu o lună. Mărturisirea dureroasă a jurnalistului: „Aș fi avut nevoie de asta”

Andrei Gheorghe, refuzat de TVR în urmă cu o lună. Mărturisirea dureroasă a jurnalistului: „Aș fi avut nevoie de asta”
Sursa foto: Foto: Facebook/Andrei Gheorghe
20 Mar 2018   •   16:21

Presa din România este în doliu după dispariția fulgerătoare a lui Andrei Gheorghe. Totodată, apar noi detalii despre încercările disperate ale omului de radio și televiziune de a se întoarce în televiziune.

În urmă cu o lună, acesta a fost refuzat de TVR. Dezvăluirea a fost făcută de Marina Almășan.

„Acum o lună și ceva îl întrebam pe Andrei Gheorghe dacă ar fi de acord să prezinte, alături de mine, . În opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinată cu afurisenia sa binecunoscută, ar fi încăput bine între hotarele formatului meu de televiziune. Andrei s-a bucurat, eu l-am , însă obiecții au fost destule, sub diferite motive ( inclusiv că …). Am stat mult timp pe gânduri, până să-i comunic verdictul. L-a primit cu seninătate: , mi-a spus. <Îmi pare rău, aș fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine>… N-am înțeles atunci exact la ce se referea, am înghițit în sec (chiar credeam în varianta aceasta de coprezentator) și… am căutat în continuare.

Astăzi am fost șocată să-mi încep ziua cu trista veste a plecării lui Andrei. Sper, spre o lume mai bună, mai așezată, cu care să nu aibă atâta de luptat… Îmi amintesc un crâmpei dintr-un interviu pe care Andrei – fiu al unei familii mixte – l-a oferit, cândva, unui ziar. Spunea ceva, de genul: . Îl înțeleg atât de bine…..
Odihnește-te în pace, Andrei!”, a scris Marina Almăşan pe pagina ei de Facebook.

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe jurnalist marina almasan
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close