Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 1 sărbătoreşte 21 de ani de la înfiinţare

Antena 1 sărbătoreşte 21 de ani de la înfiinţare

Antena 1 sărbătoreşte 21 de ani de la înfiinţare
29 Noi 2014   •   11:18

Astăzi, Antena 1 sărbătoreşte 21 de ani de la înfiinţare. Mai bine de două decenii, sute de oameni au muncit şi au contribuit la unul dintre cele mai mari şi de succes proiecte de pe piaţa media din România. Cu ocazia acestei aniversări, fondatorul Trustului INTACT, Dan Voiculescu, a transmis jurnalistilor de la Antena 1 un mesaj de felicitare.

"Înţeleg că astăzi, în Bucureşti, se aprind luminile de sărbători.

Tot astăzi, familia Intact are un motiv în plus de bucurie: Antena 1 aniversează 21 de ani de la înfiinţare.

Şi nu este singurul brand al trustului fondat în urmă cu peste 20 de ani. Nu cu mult timp în urmă, Jurnalul Naţional şi Romantic FM au împlinit 20 de ani de când fac performanţă pe piaţa media din România.

Acum, după două decenii, ascult cu multă plăcere Romantic FM, mă relaxez uitându-mă la Antena 1 şi mă minunez văzând audienţa uriaşă a Antenei 3.

Trăiesc un sentiment puternic care nu poate exista decât în oamenii care au construit ceva trainic în viaţă, pentru ei şi pentru semenii lor.

Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit zilnic la aceste realizări ce au rezistat atâta timp, precum şi celor care vor duce mai departe, cu pasiune, nobila lor profesie.

PS: Pe locul I, însă, în topul realizărilor, rămâne tot familia - pe care o iubesc şi fără de care nimic nu ar fi fost posibil
."

Sursa: Blogul lui Dan Voiculescu

×
Subiecte în articol: antena1 Dan Voiculescu Intact
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close